Explora - Invázió

Explora - Invázió

Nyitás:2023. június 6., kedd, 13:00
Zárás:2024. június 6., csütörtök, 13:00
Készen állsz egy katonai bevetésre?
Segíts megállítani az ellenség invázióját. Keress, kódolj, tüzelj és állítsd hadrendbe minden idők legpusztítóbb fegyverét!
Ebben a játékban nem csak briliáns elmédre, de az ügyességedre is szükség lesz. 
Időtartam: 70 perc
 
Sikerülhet megállítani a támadó hordát?
Harcosaink a frontvonalban hagyták az egyetlen fegyvert, amely megálljt parancsolhat az előrenyomuló ellenségnek.Ha elég bátrak vagytok és időben képesek vagytok működésre bírni a veszedelmes szerkezetet, talán megállíthatjátok az inváziót és megmenthetitek az emberiséget. „Az ellenség. Már azt sem tudjuk kik ők, oly régóta harcolunk. Mikor, és miért kezdődött, lényegtelen. Ami fontos, az a győzelem. Bár mi most hátrálunk, ez taktikai visszavonulás. Egy módszer, hogy a végső csapást, a lehető legjobb pozícióból indítsuk.Azonban ehhez ránk is szükség van. A parancsnok hívatott minket az egyik reggel. Körülöttünk mindenhol mozgósítás. Katonák tocsognak a sárban, nyöszörgő sebesülteket, és mindenféle hadianyagot rakodnak a szállítókra. Ám nekünk most más parancsunk van.
A parancsnoki sátorba érve, frissen főzött kávé aromája vág minket mellbe. Ez csak a tiszteknek jár. A tábori asztal mögött szúrós tekintet figyeli bevonulásunk. Az asztalon, a papírrengeteg fölött egy hordozótáska, rajta harcászati rádió, valami könyvecske, katonai térkép, és egy kulcs. Bár a háborút nem mi kezdtük, azonban mi fogjuk befejezni. A feladat nehéz. A térkép segítségével át kell jutnunk a visszavonuláskor hagyott aknamezőn, egészen a hátrahagyott 8-as rakétasilóig. Magunkkal kell vinnünk „A töltetet”, mely végleg elsöpri majd az ellenséget, mielőtt Ők tennék velünk ugyanezt. A töltetet elhelyezzük egy hordozórakétába, élesítjük és kész. A rakétasilóban való boldogulásunkhoz, és az élesítéshez kapjuk a kódkönyvet, valamint a rádiót, mellyel kapcsolatba léphetünk az egység specialistájával, aki úgy ismeri az objektumot, mint a tenyerét. Azonban ne lazsáljunk! Az ajtó nyitásától, az ellenség megelőző csapásáig, mindössze 1 óránk van, utána végünk. Osztagunk felkészült. Körülöttünk fegyverropogás, és a légi csapások fülsiketítő zaja, mely számunkra már olyan, mint egy sokat hallott sláger. Bátran tekintünk magunk elé, szemünket a célra szegezzük, és elindulunk. Menetelünk a győzelemig.
Nehézség: 9/10

Létszám: 2-5fő
Elérhető jegyek
5 fő részére
18 000 Ft
Már nem kapható
4 fő részére
14 000 Ft
Már nem kapható
3 fő részére
12 000 Ft
Már nem kapható
2 fő részére
9 000 Ft
Már nem kapható