TOTAL BREAKDOWN 💜 METALCORE OPENING PARTY 🤘 ARENA GARDEN 🌴 PHRENIA / DIVENT. / LINKIN PARK tribute by: Habitbreakers // 05.17. ✨

TOTAL BREAKDOWN 💜 METALCORE OPENING PARTY 🤘 ARENA GARDEN 🌴 PHRENIA / DIVENT. / LINKIN PARK tribute by: Habitbreakers // 05.17. ✨

Nyitás:2024. május 17., péntek, 18:30
Zárás:2024. május 18., szombat, 04:00

🚪 kapunyitás: 18:30 🍰 BMTH ⬇️További infók⬇️

Jön a nyár, nyílik az Arena Garden Budapesten, ami azt jelenti, hogy a Total Breakdown a meleg időkre kiköltözik kicsit a belvárosból. Készülünk nektek egy hatalmas metalcore nyitóbulival, amit szokásos módon afterrel zárunk hajnalok hajnalán a következő forró nyári TB-ig. Érkezik színpadunkra a Divent., akik szintén izgatottan várják, hogy együtt ünnepeljük a közelgő nyarat és a metal közösséget, a Phrenia is tiszteletét teszi, mi pedig ezt egy óriási bulival köszönjük meg nekik, ugyanis ez egy különleges este lesz!
És ez még csak nem is minden, ugyanis a Habitbreakers - Linkin Park Tribute zenekar is színpadra áll, hogy tökéletes legyen az összkép Pénteken, csak most, csak nektek!

A programokkal és egyéb infókkal szolgálunk hamarosan, addig is: mindenkinek jó lehiggadást, az első open air party valóban őrületes lesz! 
Várunk benneteket szeretettel!

>>> Facebook esemény linkje <<<

After party elemei: Bring Me The Horizon, Bad Omens, I Prevail, Asking Alexandria, Linkin Park, Architects, Papa Roach, While She Sleeps, Electric Callboy, Slipknot, Bury Tomorrow, Motionless In White, Northlane, Korn, Parkway Drive, Imminence, Lorna Shore, Deftones, Brand Of Sacrifice, Falling In Reverse, Hollywood Undead, Fit For A King, Ice Nine Kills, Pierce The Veil, Bullet For My Valentine, Escape The Fate, Limp Bizkit, Chelsea Grin, Beartooth, I See Stars, The Amity Affliction, A Day To Remember, Currents, Slaughter to Prevail és a többiek!
Elérhető jegyek
Early bird
2 000 Ft
Elfogyott
Online elővételes
2 800 Ft
Már nem kapható
Online helyszíni
3 500 Ft
Már nem kapható

Ezek is érdekelhetnek